​Sprøjtelakering af køkkenlåger, døre og møbler

Er det blevet tid til sprøjtelakering af dine køkkenlåger eller andet inventar? Hos EK Lakering har vi stor ekspertise med lakering af køkkenlåger, døre og møbler med videre. Vi benytter de nyeste teknologiske principper, når vi lakerer for kunder i bl.a. Billund, Vejle, Kolding og andre steder.

Giv nyt liv til slidt og falmet inventar og interiør

Vi giver slidt og falmet inventar og interiør nyt liv for en brøkdel af udgiften for en udskiftning. Vi sliber, grunder og lakerer alle former for inventar og interiør. Vi sørger naturligvis altid for en grundig rådgivning om valg af farver og materialer, før vi går i gang.

Du kan f.eks. undgå en dyr udskiftning af hele køkkenet, hvis du vælger lakering af køkkenlåger og skuffer. Vores professionelle udstyr sørger for en holdbar og smuk lakering af alle køkkenelementerne, så dit gamle køkken bliver forvandlet til et funklende nyt.

Vi tilbyder også lakering af inventar såsom døre og møbler med videre, og det behøver ikke at være slidt og falmet. Måske ønsker du blot en anden farve, som er mere moderne, eller som passer bedre til din stil. Samtidig er det nemt og bekvemt med sprøjtelakering, da arbejdet ikke udføres i dit hjem.

Få et tilbud på sprøjtelakering af låger og inventar

Du er altid velkommen til at få en snak om dine ønsker og ideer. Vi kommer gerne med gode råd, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på sprøjtelakering af inventar.

Du kan ringe til os på telefon 28 19 84 42 for at høre mere om, hvordan vi forvandler inventar til nyt. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@ek-lakering.dk, så hører du fra os.​

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring services, tilbud

konkurrencer og meget mere

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du et godt tilbud, så skriv meget gerne til os i dag.

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

EK Lakering

Kornmarken 5
​7190 Billund

CVR: 41326875

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 19 84 42

✉ E-mail: kontakt@ek-lakering.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07:00 - 12:00

Lørdag og søndag: LUKKET

Find vej til os