Autolakering – sprøjtelakering i høj kvalitet

Vi er eksperter i at gøre biler smukke igen

Er det blevet tid til autolakering? Hos EK Lakering har vi mange års erfaring med sprøjtelakering, og vi kan også lakere din bil, så den bliver flot igen.

Vi har stor ekspertise og knowhow med alle former for lakering af bil. Vi opbygger en solid overflade ved at spartle ujævnhederne, hvorpå vi grunder, lakerer og forsegler bilen. Derpå efterpolerer bilen, så den fremstår så smuk som ny.

Vi udfører lakeringsopgaver i høj kvalitet for både private og erhverv, og mange af vores kunder kommer blandt andet fra Billund, Vejle og Kolding samt mange andre steder.

Sprøjtelakering ved skade eller renovering

Vi udfører alle typer reparation af autoskader. Først spartler og grunder vi. Herefter lakerer og forsegler vi. Afslutningsvist efterpolerer bilen, så den bliver som ny.

Vi udfører også omlakering, så bilen får en farve, der passer til dine ønsker. Det kan være alt fra veteranbiler til nyere biler.

Derudover udfører vi mere kreativ sprøjtelakering af varebiler og andre firmabiler. Vi kan blandt andet dekorere din bil med navnetræk, illustrationer eller logo. Det sker altid hurtigt og kunstfærdigt.

Vi har hurtig levering på sprøjtelakering, og vi er altid fleksible i vores arbejde. Vores kunder er kort sagt altid i centrum.

Hvad koster en autolakering?

Vores priser for autolakering afhænger af opgavens art. Der kan være tale om reparation af en skade, hvor det kun er dele af bilen, som skal lakeres. Det kan også være en nyere bil i god stand, hvor hele bilen skal omlakeres. Eller det kan være en special- eller veteranbil.

Få et tilbud på autolakering af din bil

Kontakt os for at høre nærmere og for at få rådgivning om valg af farver. Vi tager også gerne en snak om dine ønsker og drømme. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede autolakering.

Du kan ringe til os på telefon 28 19 84 42, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@ek-lakering.dk.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring services, tilbud

konkurrencer og meget mere

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du et godt tilbud, så skriv meget gerne til os i dag.

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

EK Lakering

Kornmarken 5
​7190 Billund

CVR: 41326875

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 19 84 42

✉ E-mail: kontakt@ek-lakering.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07:00 - 12:00

Lørdag og søndag: LUKKET

Find vej til os