Sandblæsning af bil

Vi har mange års erfaring og stor knowhow

Overvejer du muligheden for sandblæsning af bil eller fælge? Hos EK Lakering sandblæser vi alle former for metal. Afhængig af materialet og dine ønsker, finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig. Vi har egen hal til klargøring af emner.

Vi har mange års erfaring og stor knowhow inden for sandblæsningsopgaver. Det kan for eksempel være sandblæsning af biler og fælge, men det kan også være jern og støbte aluminiumsemner. Vi spænder vidt i vores arbejdsopgaver og dækker et alsidigt produktområde.

Vi arbejder for både private og erhverv, og det kan være kunder fra blandt andet Billund, Kolding, Vejle og omegn.

Alt fra fælge og biler til jern og støbte aluminiumsemner

Vi tilbyder alt fra sandblæsning af fælge og biler til sandblæsning af jern og støbte aluminiumsemner. Det er ikke muligt at sandblæse tyndere materialer, da det slår sig under behandlingen. Emnerne kan være nye produkter, men vi udfører også renoveringsopgaver.

Sandblæsningen kan blandt andet udføres for at rense metallet for rust, glødeskaller eller tidligere behandlinger. Det kan for eksempel være sandblæsning rust bil. Det er samtidig med til sikre, at den efterfølgende overfladebehandling hæfter sig bedre fast. Det har stor betydning for det færdige resultat.

Vi har altid vores kunder i centrum. Derfor kan du forvente stor fleksibilitet og hurtig leveringstid. Og du kan forvente høj kvalitet, uanset om der er tale om en enkelt sandblæsning af bil eller en større produktion.

Få et tilbud på sandblæsning af bil eller andet metal

Kontakt os gerne for at høre nærmere om sandblæsning. Vi tager også gerne en nærmere snak om dine ønsker og om vores priser. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for sandblæsning af bil, aluminium eller jern med videre.

Du kan kontakte os på telefon 28 19 84 42 eller skrive til os på e-mail kontakt@ek-lakering.dk.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring services, tilbud

konkurrencer og meget mere

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du et godt tilbud, så skriv meget gerne til os i dag.

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

EK Lakering

Kornmarken 5
​7190 Billund

CVR: 41326875

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 19 84 42

✉ E-mail: kontakt@ek-lakering.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07:00 - 12:00

Lørdag og søndag: LUKKET

Find vej til os