Vådlakering udføres af specialister

​Søger du en specialist indenfor vådlakering? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos EK Lakering løser vi mange forskelligartede opgaver for både private kunder og erhvervskunder i Billund, Kolding, Vejle og andre omkringliggende områder. Skal vi også hjælpe dig?

Hvornår er vådlakering et oplagt valg?

Vådlakering kan med stor fordel anvendes på både træ, plast, stål og aluminium. Man vælger som regel vådlakering som et alternativ til pulverlakering, når der f.eks. ikke er mulighed for at udføre pulverlakering. Vådlakering er særligt velegnet til elektronisk udstyr, da der ved vådlakering bruges temperaturer, som udstyret kan klare, fremfor de høje temperaturer som pulverlakering kræver. Desuden vælges vådlakering ofte, hvis der er særlige krav ift. Bestemte farver, udspartling eller afdækning.

Fordelene ved at lade os stå for din opgave

Der er mange fordele ved at få udført din vådlakering hos os. Vi er meget fleksible, og vi kan samtidig også tilbyde en hurtig leveringstid. Derudover udfører vi altid vores arbejde i højeste kvalitet takket være vores mangeårige erfaring og store knowhow. Hos os er kunden altid i fokus, og derfor hjælper vi dig også gerne med at finde den rette løsning ud fra dine behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vådlakering

Har du nogle spørgsmål? Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder? Eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din lakeringsopgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 19 84 42, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@ek-lakering.dk. Alternativt kan du også altid skrive til os via vores kontaktformular her på denne side, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Indhent et gratis tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring services, tilbud

konkurrencer og meget mere

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du et godt tilbud, så skriv meget gerne til os i dag.

 
 
 
Vedhæft evt. billede(r)
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

EK Lakering

Kornmarken 5
​7190 Billund

CVR: 41326875

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 19 84 42

✉ E-mail: kontakt@ek-lakering.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07:00 - 12:00

Lørdag og søndag: LUKKET

Find vej til os